INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vispgrädde0,50 kg
- Crème fraiche7 g
- Utgått-strösocker0,50 tsk
- Vaniljsocker0,50 tsk
TILLAGNING
1. Vispa grädden. Blanda försiktigt puré, vispgrädde och crème fraiche. Smaksätt med socker och vaniljsocker.
TIPS!
Smaksätt med vaniljpulver istället för vaniljsocker.Vår hallonpuré passar utmärkt till grund för mindre mellanmål eller riktigt goda desserter.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)1913,84 kcal
- Energi (kJ)8008,43 kJ
- Fett202,42 g
- Enkelomättade fettsyror49,90 g
- Fleromättade fettsyror4,77 g
- Mättade fettsyror129,69 g
- Fibrer0,54 g
- Järn0,32 mg
- Kalcium379,02 mg
- Kalium546,04 mg
- Kolesterol571,50 mg
- Kolhydrater19,36 g
- Disackarider15,58 g
- Sackaros2,13 g
- Magnesium38 mg
- Natrium120,02 mg
- Niacin0,32 mg
- Protein10,85 g
- Riboflavin0,46 mg
- Tiamin0,16 mg
- Vatten272,01 g
- Vitamin B121,80 µg
- Vitamin B60,15 mg
- Vitamin C4,60 mg
- Vitamin D0,45 µg
- Vitamin E5,10 mg
- Zink1,56 mg