Pannkaksplätt med smak av kanelbulle

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Värm pannkaksplätt 100 garder ånga ca 6 minuter, låt svalna.

  2. Blanda smör, florsocker och kanel till en jämn smet och bred mellan 3 Pannkaksplätt, timbal. Dela på mitten och strö över lite kanel och florsocker.

  3. TIPS!
    Servera med café au lait.

  4. Testa en pannkaksplätt med smak av kanelbulle, dessutom i timbalkonsitens. Både lätt att tugga, och lätt att tycka om. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    203,05 kcal
  • Energi (kJ)
    849,63 kJ
  • Fett
    16,08 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,03 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,78 g
  • Mättade fettsyror
    9,65 g
  • Fibrer
    0,36 g
  • Järn
    0,23 mg
  • Kalcium
    49,51 mg
  • Kalium
    87,32 mg
  • Kolesterol
    95,55 mg
  • Kolhydrater
    11,56 g
  • Disackarider
    3,24 g
  • Monosackarider
    0,05 g
  • Sackaros
    1 g
  • Magnesium
    7,65 mg
  • Natrium
    175,51 mg
  • Niacin
    0,52 mg
  • Protein
    3,25 g
  • Riboflavin
    0,09 mg
  • Tiamin
    0,08 mg
  • Vatten
    28,94 g
  • Vitamin B12
    0,36 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin D
    0,32 µg
  • Vitamin E
    0,67 mg
  • Zink
    0,36 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet