Rabarber och jordgubbssoppa med mangocrème

RABARBER OCH JORDGUBBSSOPPA MED MANGOCRÈME

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda juice och puréerna. Hetta upp och red av med potatismjöl/tapiokastärkelse. Smaksätt med socker.

  2. 2.  Blanda mangocrèmen och servera till soppan.

  3. TIPS!
    Dekorera med citronmeliss. 

  4. Bjud på en fruktsoppa till dessert eller mellanmål. Detta recept med smak av både rabarber och jordgubb är fantastisk. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    187,43 kcal
  • Energi (kJ)
    789,35 kJ
  • Fett
    2,86 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,04 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,11 g
  • Mättade fettsyror
    1,65 g
  • Fibrer
    2,38 g
  • Järn
    0,37 mg
  • Kalcium
    56,88 mg
  • Kalium
    192,32 mg
  • Kolhydrater
    38,54 g
  • Disackarider
    8,54 g
  • Monosackarider
    0,07 g
  • Sackaros
    8,52 g
  • Magnesium
    10,60 mg
  • Natrium
    1,04 mg
  • Niacin
    0,31 mg
  • Protein
    1 g
  • Riboflavin
    0,03 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    1,95 g
  • Vitamin C
    15,17 mg
  • Zink
    0,19 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet