
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Äpplejuice150 g
- Rabarberpuré FINDUS 2779937 g
- Potatismjöl/Tapioka stärkelse1 msk
- Crème fraiche7,50 g
- Utgått-strösocker2 tsk
TILLAGNING
1. Blanda juice och puréerna. Hetta upp och red av med potatismjöl/tapiokastärkelse. Smaksätt med socker.
2. Blanda mangocrèmen och servera till soppan.
TIPS!
Dekorera med citronmeliss.Bjud på en fruktsoppa till dessert eller mellanmål. Detta recept med smak av både rabarber och jordgubb är fantastisk.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)187,43 kcal
- Energi (kJ)789,35 kJ
- Fett2,86 g
- Enkelomättade fettsyror0,04 g
- Fleromättade fettsyror0,11 g
- Mättade fettsyror1,65 g
- Fibrer2,38 g
- Järn0,37 mg
- Kalcium56,88 mg
- Kalium192,32 mg
- Kolhydrater38,54 g
- Disackarider8,54 g
- Monosackarider0,07 g
- Sackaros8,52 g
- Magnesium10,60 mg
- Natrium1,04 mg
- Niacin0,31 mg
- Protein1 g
- Riboflavin0,03 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vatten1,95 g
- Vitamin C15,17 mg
- Zink0,19 mg