Fisk- och räksoppa

FISK- OCH RÄKSOPPA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med crème fraiche, smaksatt med citron. Färgsätt med gurkmeja.

  3. Fisk- och räksoppa i en underbart god smakkombination. Soppan är i flytande konsistens och gör sig perfekt för middag.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    279 kcal
  • Energi (kJ)
    1170,90 kJ
  • Fett
    17,55 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,09 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,87 g
  • Mättade fettsyror
    3,96 g
  • Fibrer
    0,18 g
  • Järn
    3,87 mg
  • Kalcium
    238,50 mg
  • Kalium
    405 mg
  • Kolhydrater
    12,78 g
  • Magnesium
    118,80 mg
  • Niacin
    9,45 mg
  • Protein
    17,82 g
  • Riboflavin
    0,39 mg
  • Tiamin
    0,43 mg
  • Vitamin B12
    2,88 µg
  • Vitamin B6
    0,54 mg
  • Vitamin C
    45 mg
  • Vitamin D
    9,27 µg
  • Vitamin E
    3,60 mg
  • Zink
    3,15 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet