Fisk- och räksoppa

FISK- OCH RÄKSOPPA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med crème fraiche, smaksatt med citron. Färgsätt med gurkmeja.

  3. Fisk- och räksoppa i en underbart god smakkombination. Soppan är i flytande konsistens och gör sig perfekt för middag.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    91,53 kcal
  • Energi (kJ)
    383,31 kJ
  • Fett
    2,02 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,86 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,51 g
  • Mättade fettsyror
    0,45 g
  • Fibrer
    0,02 g
  • Järn
    0,49 mg
  • Kalcium
    32,40 mg
  • Kalium
    388,80 mg
  • Kolesterol
    43,56 mg
  • Kolhydrater
    1,08 g
  • Magnesium
    34,38 mg
  • Natrium
    53,10 mg
  • Niacin
    2,61 mg
  • Protein
    17,07 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,09 mg
  • Vatten
    72,90 g
  • Vitamin B12
    1,47 µg
  • Vitamin B6
    0,18 mg
  • Vitamin C
    4,50 mg
  • Vitamin D
    2,54 µg
  • Vitamin E
    0,96 mg
  • Zink
    0,81 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet