Fisk- och räksoppa

Fisk- och räksoppa

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med crème fraiche, smaksatt med citron. Färgsätt med gurkmeja.

  3. Fisk- och räksoppa i en underbart god smakkombination. Soppan är i flytande konsistens och gör sig perfekt för middag. Speciellt anpassad för de med tugg- och sväljsvårigheter.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    83,14 kcal
  • Energi (kJ)
    347,94 kJ
  • Fett
    1,21 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,23 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,21 g
  • Mättade fettsyror
    0,56 g
  • Järn
    0,11 mg
  • Kalcium
    32,22 mg
  • Kalium
    390,42 mg
  • Kolesterol
    46,03 mg
  • Kolhydrat
    0,86 g
  • Disackarider
    0,85 g
  • Magnesium
    26,28 mg
  • Natrium
    60,12 mg
  • Niacin
    1,96 mg
  • Protein
    16,98 g
  • Riboflavin
    0,07 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    88,54 g
  • Vitamin B12
    1,37 µg
  • Vitamin B6
    0,13 mg
  • Vitamin C
    0,11 mg
  • Vitamin D
    1,66 µg
  • Vitamin E
    0,62 mg
  • Zink
    0,62 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet