Biff Stroganoff

Biff stroganoff

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i kuber med tjock, varm sås bredvid, potatismos och böngelé.

  5. Biff stroganoff tillsammans med böngelé och potatismos är en väldigt god måltid som passar bra att bjuda på i veckan. Allt lagat i gelékonsistens så att alla kan njuta av denna rätt! 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    100,06 kcal
  • Energi (kJ)
    418,59 kJ
  • Fett
    3,66 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,15 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,24 g
  • Mättade fettsyror
    1,76 g
  • Fibrer
    0,23 g
  • Järn
    0,54 mg
  • Kalcium
    66,96 mg
  • Kalium
    232,52 mg
  • Kolesterol
    41,85 mg
  • Kolhydrater
    3,09 g
  • Disackarider
    2,40 g
  • Monosackarider
    0,41 g
  • Sackaros
    0,04 g
  • Magnesium
    20,49 mg
  • Natrium
    60,12 mg
  • Niacin
    4,29 mg
  • Protein
    13,45 g
  • Riboflavin
    0,14 mg
  • Tiamin
    0,07 mg
  • Vatten
    88,61 g
  • Vitamin B12
    0,48 µg
  • Vitamin B6
    0,25 mg
  • Vitamin C
    3,45 mg
  • Vitamin D
    0,21 µg
  • Vitamin E
    0,80 mg
  • Zink
    0,99 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet