
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Gelatinblad (Klimat)10 g
- Lökpulver5 msk
- Tomatpuré5 msk
- Bujongpulver
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Serveras kall i kuber med tjock, varm sås bredvid, potatismos och böngelé.Biff stroganoff tillsammans med böngelé och potatismos är en väldigt god måltid som passar bra att bjuda på i veckan. Allt lagat i gelékonsistens så att alla kan njuta av denna rätt!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)100,06 kcal
- Energi (kJ)418,59 kJ
- Fett3,66 g
- Enkelomättade fettsyror1,15 g
- Fleromättade fettsyror0,24 g
- Mättade fettsyror1,76 g
- Fiber0,23 g
- Järn0,54 mg
- Kalcium66,96 mg
- Kalium232,52 mg
- Kolesterol41,85 mg
- Kolhydrat3,09 g
- Disackarider2,40 g
- Monosackarider0,41 g
- Sackaros0,04 g
- Magnesium20,49 mg
- Natrium60,12 mg
- Niacin4,29 mg
- Protein13,45 g
- Riboflavin0,14 mg
- Tiamin0,07 mg
- Vatten88,61 g
- Vitamin B120,48 µg
- Vitamin B60,25 mg
- Vitamin C3,45 mg
- Vitamin D0,21 µg
- Vitamin E0,80 mg
- Zink0,99 mg