LAXMOUSSE

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puré och vätska. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt och eventuellt färgsätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall med tjock sås, potatismos och grönsaksgelé.

  5. En fantastiskt god laxmousse med mycket smak. Lagad i en geléanpassad konsistens. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    255,64 kcal
  • Energi (kJ)
    1071,26 kJ
  • Fett
    21,49 g
  • Enkelomättade fettsyror
    6,45 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,62 g
  • Mättade fettsyror
    11,72 g
  • Järn
    0,20 mg
  • Kalcium
    39,50 mg
  • Kalium
    263 mg
  • Kolesterol
    48 mg
  • Kolhydrater
    3,78 g
  • Disackarider
    1,30 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Magnesium
    28 mg
  • Natrium
    14 mg
  • Niacin
    5,86 mg
  • Protein
    12,38 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,11 mg
  • Vatten
    29,95 g
  • Vitamin B12
    2,01 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin D
    2,92 µg
  • Vitamin E
    0,40 mg
  • Zink
    0,41 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet