Laxmousse

Laxmousse

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puré och vätska. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt och eventuellt färgsätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall med tjock sås, potatismos och grönsaksgelé.

  5. En fantastiskt god laxmousse med mycket smak. Lagad i en geléanpassad konsistens, så att de med tugg- och sväljsvårigheter ska kunna njuta av laxmousse!

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    206,63 kcal
  • Energi (kJ)
    864,52 kJ
  • Fett
    14,32 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,38 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,70 g
  • Mättade fettsyror
    9,20 g
  • Järn
    0,25 mg
  • Kalcium
    36,53 mg
  • Kalium
    385,31 mg
  • Kolesterol
    78,52 mg
  • Kolhydrater
    2,75 g
  • Disackarider
    1,27 g
  • Monosackarider
    0,33 g
  • Sackaros
    0,24 g
  • Magnesium
    26,04 mg
  • Natrium
    313,30 mg
  • Niacin
    1,79 mg
  • Protein
    16,95 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    98,23 g
  • Vitamin B12
    1,18 µg
  • Vitamin B6
    0,13 mg
  • Vitamin D
    1,52 µg
  • Vitamin E
    0,91 mg
  • Zink
    0,61 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet