Rödbets, lingon-, syltlöks- eller ättiksgurksgelé

RÖDBETS- LINGON- SYLTLÖKS- ELLER ÄTTIKSGURKSGELÉ

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Lingondricka (outspädd), rödbets- syltlöks- eller ättiksgurkspad (rumstempererat)
    1 dl
  • Gelatinblad
    1,60 g

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg och smält gelatinet enligt anvisning på paketet. Rör ner gelatinet. Låt stelna i kyl.

  2. TIPS!
    Byt ut spadet beroende på vilken samksättning du vill åt.

  3. Grönsaksgelé är ett bra val av tillbehör att severa för gelékonsistensanpassad kost.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    168 kcal
  • Energi (kJ)
    700 kJ
  • Fett
    0,50 g
  • Järn
    0,30 mg
  • Kalcium
    14 mg
  • Kolhydrater
    42 g
  • Protein
    0,50 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet