INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Crème fraiche0,50 dl
- Kaviar0,50 msk
- Gelatinblad1,60 g
- Dill, torkad, stött1 g
- Buljongpulver
- Salt, peppar
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm puré och crème fraiche. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
Serveras kall med crème fraiche, potatismos och grönsaksgelé.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)232,25 kcal
- Energi (kJ)972 kJ
- Fett20,73 g
- Enkelomättade fettsyror5,17 g
- Fleromättade fettsyror0,79 g
- Mättade fettsyror11,38 g
- Järn0,16 mg
- Kalcium47,26 mg
- Kalium204,97 mg
- Kolesterol48 mg
- Kolhydrater3,72 g
- Disackarider2,18 g
- Monosackarider0,04 g
- Sackaros0,89 g
- Magnesium14,44 mg
- Natrium161 mg
- Niacin2,02 mg
- Protein8,32 g
- Riboflavin0,08 mg
- Tiamin0,05 mg
- Vatten32,47 g
- Vitamin B120,69 µg
- Vitamin B60,02 mg
- Vitamin C2,44 mg
- Vitamin D0,58 µg
- Vitamin E1,27 mg
- Zink0,45 mg