Grov stekt skinkpaté med lingonsås och grov röd grönsakspaté

Grov Stekt Skinkpaté med lingonsås och Grov Röd grönsakspaté

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Värm Grov Skinkpaté och Grov Röd grönsakspaté från djupfryst, med lock enligt tillagningsanvisningen på förpackningen. Tillaga i 100% ånga.

  2. Lingonsås
    1.  Koka upp vispgrädde, mjölk och kalvfond. Vispa i Berikning Majsvälling. Tillsätt lingonsylt och red av såsen. Låt sjuda 10 minuter och smaka av med salt och peppar och droppa i colloritsoja till önskad färg.

    TIPS!

    Servera med kokt skivad potatis.

  3. Tillaga Findus stekta skinkpaté och servera tillsammans med en smakfull, näringsberikad lingonsås.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    463,07 kcal
  • Energi (kJ)
    1935,06 kJ
  • Fett
    26,25 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,88 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,40 g
  • Mättade fettsyror
    9,64 g
  • Fibrer
    3,31 g
  • Järn
    1,67 mg
  • Kalcium
    174,72 mg
  • Kalium
    755,91 mg
  • Kolesterol
    30,06 mg
  • Kolhydrater
    37,99 g
  • Disackarider
    6,71 g
  • Monosackarider
    3,32 g
  • Sackaros
    1,39 g
  • Magnesium
    51,34 mg
  • Natrium
    698,78 mg
  • Niacin
    6,07 mg
  • Protein
    17,29 g
  • Riboflavin
    0,51 mg
  • Tiamin
    0,42 mg
  • Vatten
    159,63 g
  • Vitamin B12
    0,63 µg
  • Vitamin B6
    0,26 mg
  • Vitamin C
    26,65 mg
  • Vitamin D
    1,88 µg
  • Vitamin E
    1,13 mg
  • Zink
    1,63 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet