INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Salt, peppar
- Röd karamellfärg
- Hummerfond
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda. Smaksätt och färgsätt. Tillsätt Thick & Easy™.
3. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
TIPS!
Servera varm eller kall med pressad potatis och Ärtiga såsen, se sid 100 i MRS eller sök recept på vår hemsida.Fisk- och skaldjursterrin är gjord på bland annat Findus fisk- och räkpuré som är MSC märkt och gjord på finpasserat fiskkött och finpasserade räkor. Det ger fin färg och härlig smak av havets läckerheter.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)137,74 kcal
- Energi (kJ)576,48 kJ
- Fett7,20 g
- Enkelomättade fettsyror2,94 g
- Fleromättade fettsyror1,32 g
- Mättade fettsyror2,04 g
- Fibrer0,05 g
- Järn0,78 mg
- Kalcium57 mg
- Kalium162 mg
- Kolhydrater5,51 g
- Magnesium18 mg
- Niacin3 mg
- Protein12,73 g
- Riboflavin0,19 mg
- Tiamin0,04 mg
- Vitamin B121,02 µg
- Vitamin D0,48 µg
- Zink0,90 mg