Fisk- och skaldjursterrin

FISK- OCH SKALDJURSTERRIN

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda. Smaksätt och färgsätt. Tillsätt Thick & Easy™.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Servera varm eller kall med pressad potatis och Ärtiga såsen, se sid 100 i MRS eller sök recept på vår hemsida.

  6. Fisk- och skaldjursterrin är gjord på bland annat Findus fisk- och räkpuré som är MSC märkt och gjord på finpasserat fiskkött och finpasserade räkor. Det ger fin färg och härlig smak av havets läckerheter. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    137,74 kcal
  • Energi (kJ)
    576,48 kJ
  • Fett
    7,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,94 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,32 g
  • Mättade fettsyror
    2,04 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    0,78 mg
  • Kalcium
    57 mg
  • Kalium
    162 mg
  • Kolhydrater
    5,51 g
  • Magnesium
    18 mg
  • Niacin
    3 mg
  • Protein
    12,73 g
  • Riboflavin
    0,19 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vitamin B12
    1,02 µg
  • Vitamin D
    0,48 µg
  • Zink
    0,90 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning