GRÖNSAKSPURÉ, varm

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Variera receptet med olika grönsakspuréer
  • Blomkålspuré
    70 g
  • Matfett
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar

TILLAGNING

  1. 1.  Värm purén.

  2. 2.  Tillsätt matfett. Smaksätt.

  3. TIPS!
    Variera puré efter tycke och smak.

  4. En god grönsakspuré är ett perfekt tillbehör.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    15,40 kcal
  • Energi (kJ)
    63,70 kJ
  • Fett
    0,21 g
  • Mättade fettsyror
    0,07 g
  • Fiber
    1,19 g
  • Kolhydrat
    1,47 g
  • Protein
    1,26 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet