Lax, kokt

LAX, KOKT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med övriga ingredienser. Smaksätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Lax- och fisktimbal, Findus 49616 kan serveras både som kokt och stekt lax.

  6. Servera och njut av kokt lax i timbalkonsistens. Innehåller mycket god smak och är ett utmärkt middagsval.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    165,37 kcal
  • Energi (kJ)
    693,08 kJ
  • Fett
    9,33 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,14 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,92 g
  • Mättade fettsyror
    2,34 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    0,89 mg
  • Kalcium
    48,50 mg
  • Kalium
    228 mg
  • Kolhydrater
    5,90 g
  • Magnesium
    24 mg
  • Niacin
    5,52 mg
  • Protein
    14,51 g
  • Riboflavin
    0,24 mg
  • Tiamin
    0,10 mg
  • Vitamin B12
    1,86 µg
  • Vitamin D
    2,28 µg
  • Zink
    0,78 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning