Palsternacks- och potatisplättar

PALSTERNACKS- OCH POTATISPLÄTTAR

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina purén.

  2. 2.  Tillsätt ägg och potatismospulver. Smaksätt.

  3. 3.  Låt smeten stå en stund före stekning. Grädda försiktigt.

  4. Testa laga och servera en variant på plättar. Här är ett tips på palsternacks- och potatisplättar i timbalkonsistens.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    146,56 kcal
  • Energi (kJ)
    615,36 kJ
  • Fett
    3,89 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,30 g
  • Mättade fettsyror
    0,28 g
  • Fibrer
    3,20 g
  • Järn
    0,87 mg
  • Kalcium
    45 mg
  • Kalium
    280 mg
  • Kolhydrater
    19,64 g
  • Magnesium
    15 mg
  • Niacin
    2,10 mg
  • Protein
    6,16 g
  • Riboflavin
    0,03 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vitamin C
    5 mg
  • Zink
    0,40 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet