Potatismos med sopp- och såsbas, berikad

POTATISMOS med Sopp- & såsbas, berikad

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Koka potatis och mosa den.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas och tillsätt i potatisen. Smaka av.

  3. TIPS!
    Smaksätt med kryddor.

  4. Bjud på potatismos som är berikad på protein, vitamin och mineraler. Ett perfekt val av tillbehör.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    203,75 kcal
  • Energi (kJ)
    856,25 kJ
  • Fett
    4,52 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,25 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,90 g
  • Mättade fettsyror
    1,05 g
  • Fibrer
    3,72 g
  • Järn
    1,71 mg
  • Kalcium
    67 mg
  • Kalium
    639,20 mg
  • Kolhydrater
    33,63 g
  • Disackarider
    0,60 g
  • Monosackarider
    0,81 g
  • Sackaros
    0,60 g
  • Magnesium
    61,60 mg
  • Natrium
    140,17 mg
  • Niacin
    4,95 mg
  • Protein
    5,12 g
  • Riboflavin
    0,16 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vatten
    135,78 g
  • Vitamin B12
    0,55 µg
  • Vitamin B6
    0,48 mg
  • Vitamin C
    42,95 mg
  • Vitamin D
    2,45 µg
  • Vitamin E
    1,23 mg
  • Zink
    1,10 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet