Fiskgratäng med dillsås

Fiskgratäng med dillsås

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall med tjock, varm dillsås (torkad stött dill) bredvid, spritsa gärna potatismos runt "fiskbiten".

  5. Smakfull fiskgratäng i gelékonsistens som serveras tillsammans med en god, värmande dillsås och spritsad potatismos. Testa detta till en av veckans middagar. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    98 kcal
  • Energi (kJ)
    411 kJ
  • Fett
    5,40 g
  • Mättade fettsyror
    1,15 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Järn
    1,05 mg
  • Kalcium
    60 mg
  • Kalium
    75 mg
  • Kolhydrat
    3,95 g
  • Magnesium
    28 mg
  • Niacin
    1,85 mg
  • Protein
    8,45 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,12 mg
  • Vitamin B12
    0,55 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,50 mg
  • Vitamin D
    2,45 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    0,75 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet