INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Pepparrotsvisp100 g
- Lökpulver/lökfond
- Ev malda kryddor
- Buljongpulver
- Sockerkulör
TILLAGNING
1. Blanda ingredienserna till soppan. Värm upp under omrörning. Smaksätt.
TIPS!
Servera med pepparrotsvisp.Ett fantastiskt gott recept på pepparotsköttsoppa med flera härliga smaker. Soppan toppas med en klick pepparrotsvisp som tillsammans med soppan blir en härlig smakkombination.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)257,34 kcal
- Energi (kJ)1076,98 kJ
- Fett12,65 g
- Enkelomättade fettsyror3,01 g
- Fleromättade fettsyror0,52 g
- Mättade fettsyror7,69 g
- Järn0,85 mg
- Kalcium225 mg
- Kalium493,20 mg
- Kolesterol87,66 mg
- Kolhydrat10,24 g
- Disackarider8,51 g
- Magnesium42,30 mg
- Natrium139,50 mg
- Niacin7,51 mg
- Protein25,66 g
- Riboflavin0,38 mg
- Tiamin0,15 mg
- Vatten223,38 g
- Vitamin B121,39 µg
- Vitamin B60,46 mg
- Vitamin C1,08 mg
- Vitamin D0,38 µg
- Vitamin E1,13 mg
- Zink2,12 mg