Broccoli och kasslerkryddad gratäng

BROCCOLI OCH KASSLERKRYDDAD GRATÄNG

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  3. 3.  Täck broccolitimbalen med skinktimbal med röksmak. Häll på såsen. Täck med lock eller folie. Tillaga ytterligare ca 20 min.

  4. TIPS!
    Servera med extra sås och pressad potatis.

  5. Testa vårt goda recept på broccoli och kasslergratäng. Gratängen är härligt krämig och full av fantastiska smaker, och i timbalkonsistens. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    287,04 kcal
  • Energi (kJ)
    1201,48 kJ
  • Fett
    21,26 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,18 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,77 g
  • Mättade fettsyror
    6,38 g
  • Fiber
    0,99 g
  • Järn
    1,08 mg
  • Kalcium
    49 mg
  • Kalium
    234 mg
  • Kolhydrat
    10,70 g
  • Magnesium
    15,50 mg
  • Natrium
    177003 mg
  • Niacin
    3,72 mg
  • Protein
    13,30 g
  • Riboflavin
    0,32 mg
  • Tiamin
    0,27 mg
  • Vitamin B12
    0,64 µg
  • Vitamin C
    11,70 mg
  • Vitamin D
    0,55 µg
  • Zink
    1,73 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning