Julkorv/fläskkorv

JULKORV/FLÄSKKORV

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  3. 3.  Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en korv.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Servera med senap.

  6. Julkorv i timbalkonsistens - ett perfekt alternativ till jul.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    177,93 kcal
  • Energi (kJ)
    742,50 kJ
  • Fett
    10,68 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,15 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,14 g
  • Mättade fettsyror
    3,93 g
  • Fiber
    0,09 g
  • Järn
    0,84 mg
  • Kalcium
    42 mg
  • Kalium
    117 mg
  • Kolhydrat
    8,89 g
  • Magnesium
    9 mg
  • Niacin
    2,22 mg
  • Protein
    11,54 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    2,20 g
  • Vitamin B12
    0,51 µg
  • Vitamin D
    0,27 µg
  • Zink
    1,17 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet