Porterstek

PORTERSTEK

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  3. 3.  Stick i otinad oxpuré. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. 5.  Pensla före servering.

  6. TIPS!
    Skär i skivor och servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och gelé.

  7. Bjud på porterstek i timbalkonsistens till middag i veckan. Tillsammans med andra goda tillbehör lär det bli succé vid varje middagsbord.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    183,44 kcal
  • Energi (kJ)
    766,08 kJ
  • Fett
    11,36 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,28 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,90 g
  • Mättade fettsyror
    4,28 g
  • Fiber
    0,30 g
  • Järn
    0,72 mg
  • Kalcium
    42 mg
  • Kalium
    72 mg
  • Kolhydrat
    8,19 g
  • Magnesium
    6 mg
  • Natrium
    324 mg
  • Niacin
    1,14 mg
  • Protein
    12,04 g
  • Riboflavin
    0,19 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vitamin B12
    0,42 µg
  • Vitamin D
    0,18 µg
  • Zink
    0,60 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet