Fisksoppa med tomat

Fisksoppa med tomat

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning.

  2. TIPS!
    Servera med vispad grädde, smaksatt med selleripuré och salt.

  3. Erbjud en god fisksoppa till middag. I detta recept har soppan en smak av tomat vilket ger en spännande smakupplevelse. Enkel att tillaga till många gäster.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    194,73 kcal
  • Energi (kJ)
    814,78 kJ
  • Fett
    7,94 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,93 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,34 g
  • Mättade fettsyror
    4,90 g
  • Fibrer
    0,78 g
  • Järn
    0,39 mg
  • Kalcium
    227,10 mg
  • Kalium
    693,60 mg
  • Kolesterol
    58,54 mg
  • Kolhydrater
    10,95 g
  • Disackarider
    8,63 g
  • Monosackarider
    1,35 g
  • Sackaros
    0,12 g
  • Magnesium
    45,90 mg
  • Natrium
    117,50 mg
  • Niacin
    2,15 mg
  • Protein
    19,33 g
  • Riboflavin
    0,30 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    239,22 g
  • Vitamin B12
    2,01 µg
  • Vitamin B6
    0,22 mg
  • Vitamin C
    11,58 mg
  • Vitamin D
    1,31 µg
  • Vitamin E
    1,30 mg
  • Zink
    1,25 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet