Fisksoppa med tomat

FISKSOPPA MED TOMAT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning.

  2. TIPS!
    Servera med vispad grädde, smaksatt med selleripuré och salt.

  3. Erbjud en god fisksoppa till middag. I detta recept har soppan en smak av tomat vilket ger en spännande smakupplevelse.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    278,61 kcal
  • Energi (kJ)
    1168,48 kJ
  • Fett
    16,04 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,14 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,40 g
  • Mättade fettsyror
    3,84 g
  • Fibrer
    0,96 g
  • Järn
    4,13 mg
  • Kalcium
    228,90 mg
  • Kalium
    677,40 mg
  • Kolesterol
    33,88 mg
  • Kolhydrater
    13,11 g
  • Disackarider
    0,12 g
  • Monosackarider
    1,35 g
  • Sackaros
    0,12 g
  • Magnesium
    126,90 mg
  • Natrium
    47,30 mg
  • Niacin
    8,68 mg
  • Protein
    20,26 g
  • Riboflavin
    0,43 mg
  • Tiamin
    0,47 mg
  • Vatten
    82,80 g
  • Vitamin B12
    2,97 µg
  • Vitamin B6
    0,68 mg
  • Vitamin C
    55,50 mg
  • Vitamin D
    10,11 µg
  • Vitamin E
    4,76 mg
  • Zink
    3,18 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet