Fisksoppa med tomat

FISKSOPPA MED TOMAT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning.

  2. TIPS!
    Servera med vispad grädde, smaksatt med selleripuré och salt.

  3. Erbjud en god fisksoppa till middag. I detta recept har soppan en smak av tomat vilket ger en spännande smakupplevelse.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    270,40 kcal
  • Energi (kJ)
    1135 kJ
  • Fett
    17,16 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,10 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,24 g
  • Mättade fettsyror
    3,92 g
  • Fibrer
    0,27 g
  • Järn
    3,92 mg
  • Kalcium
    226,50 mg
  • Kalium
    466 mg
  • Kolhydrater
    12,97 g
  • Magnesium
    114,80 mg
  • Niacin
    9,39 mg
  • Protein
    16,39 g
  • Riboflavin
    0,40 mg
  • Tiamin
    0,44 mg
  • Vitamin B12
    1,98 µg
  • Vitamin B6
    0,54 mg
  • Vitamin C
    45 mg
  • Vitamin D
    9,31 µg
  • Vitamin E
    3,60 mg
  • Zink
    2,91 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet