beviset är våra produkter

beviset är våra produkter

Vi vill göra det enkelt för dig som konsument att göra hälsosamma och hållbara måltidsval.

Genom att förnya och ständigt förbättra vår portfölj ska konsumenter kunna välja mellan ett brett sortiment av hälsosamma produkter. Grönsaker och växtbaserade produkter är en självklar del av vår framtid, samtidigt som fisken med dess rika närings- och proteininnehåll ska fortsätta vara ett självklart proteinval. Produktkategorierna grönsaker, fisk och vegetariskt utgör basen i vår portfölj och står för totalt 59 % av den. 

 

Grönsaker

Vi erbjuder ett stort utbud av grönsaker, däribland våra söta, svenska Ebba-ärter och våra finpasserade grönsakspuréer. Prova att lägga till någon av dina frysta favoritgrönsaker i varje måltid så får du ett färgstarkt tillskott av vitaminer och mineraler.

Närbild på svamp och morot

 

Fisk

Fisk är en viktig proteinkälla med massor av nyttigheter som vi rekommenderas att äta 2-3 gånger i veckan. Findus breda utbud av naturell och frasigt panerad fisk gör det enklare att variera veckans fiskmeny. Med våra fiskpinnar är det till exempel enkelt att få barnen att tycka om fisk. Fiskpinnar går dessutom att variera i oändlighet. Precis som våra naturella fiskfiléer. Varför inte testa att servera en smakrik fiskfilé med ärtkräm, fetaost och oliver?

Smörstekt torskrygg serverat med ärter, gurka och sås, Findus Special Foods

 

Vegetariskt

Intresset för att äta mer vegetariskt har vuxit kraftigt de senaste åren, precis som det vegetariska utbudet. Vissa pratar om vegetarisk kost och mindre rött kött som en trend, men vi på Findus väljer att förklara det som ett paradigmskifte. För att möta den växande efterfrågan på grön mat har det varit naturligt för oss att utgå ifrån vår identitet och kunskap inom ärtförädling. Genom vår lansering av Green Cuisine tar vi ärtan in i framtiden från rollen som tillbehör till huvudrollsinnehavare på tallriken. Förutom ärtprotein erbjuder sortimentet även produkter på veteprotein och smakrika grönsaker. Vår ambition är att vi genom Green Cuisine ska kunna göra det möjligt för fler att njuta av grön mat som både är spännande och känns bra i magen. Upptäck Green Cuisine

Spenatpinnar med ris, sojabönor och citronyoghurt