Välling

VÄLLING

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda vällingpulver och mjölk. Hetta upp. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med småkaka eller skorpa.

  3. Ett glas välling tillsammans med en skorpa är bra alternativ för ett av dagens mellanmål. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    245,89 kcal
  • Energi (kJ)
    1022,66 kJ
  • Fett
    7,35 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,08 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,66 g
  • Mättade fettsyror
    3,15 g
  • Fibrer
    2,25 g
  • Järn
    4,52 mg
  • Kalcium
    402 mg
  • Kalium
    537,10 mg
  • Kolesterol
    11,33 mg
  • Kolhydrater
    29,92 g
  • Disackarider
    5,27 g
  • Magnesium
    12,10 mg
  • Natrium
    267,90 mg
  • Niacin
    3,68 mg
  • Protein
    13,31 g
  • Riboflavin
    0,57 mg
  • Tiamin
    0,28 mg
  • Vatten
    96,80 g
  • Vitamin B12
    0,64 µg
  • Vitamin B6
    0,27 mg
  • Vitamin C
    18,66 mg
  • Vitamin D
    2,23 µg
  • Vitamin E
    1,89 mg
  • Zink
    0,47 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet