
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ädelost7 g
- Salt, peppar
- Buljongpulver
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda i ädelost. Smaksätt.
2. Häll i smorda bleck eller formar. Stick i bitar av morotstimbal. Täck med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C, ca 40 min.
TIPS!
Servera med morotssås (se recept sid 97 i MRS eller sök recept på vår hemsida).Testa laga och servera detta recept på Broccolimedaljong med ädelost. Receptet är lagat med Findus omelett- och timbalbas som underlättar för dig i matlagningen.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)129 kcal
- Energi (kJ)540,70 kJ
- Fett8,70 g
- Enkelomättade fettsyror2,80 g
- Fleromättade fettsyror1,20 g
- Mättade fettsyror3,17 g
- Fiber1,49 g
- Järn1,08 mg
- Kalcium63,50 mg
- Kalium193 mg
- Kolhydrat4,02 g
- Magnesium16 mg
- Natrium6 mg
- Niacin1,70 mg
- Protein8,17 g
- Riboflavin0,22 mg
- Tiamin0,05 mg
- Vitamin B120,43 µg
- Vitamin C23,70 mg
- Vitamin D0,20 µg
- Zink0,82 mg