Kebabtimbal

KEBABTIMBAL

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Skär i strimlor. Servera på smörgås (ev geléad, se recept sid 138 i MRS eller sök recept på vår hemsida), grönsakstimbal och slät kebabsås.

  5. TIPS!
    Tacotimbal. Tillaga kebabtimbal men ersätt kebabkrydda med tacomix, 0,5 msk/port.

  6. Erbjud kebab i timbalkonsistens till middag! Lättuggat och med mycket god smak.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    173,74 kcal
  • Energi (kJ)
    725,28 kJ
  • Fett
    11,28 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,28 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,90 g
  • Mättade fettsyror
    4,26 g
  • Fibrer
    0,05 g
  • Järn
    0,72 mg
  • Kalcium
    42 mg
  • Kalium
    72 mg
  • Kolhydrater
    6,59 g
  • Magnesium
    6 mg
  • Niacin
    1,14 mg
  • Protein
    11,53 g
  • Riboflavin
    0,19 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vitamin B12
    0,42 µg
  • Vitamin D
    0,18 µg
  • Zink
    0,60 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet