Fruktsoppa

FRUKTSOPPA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Jordgubbspuré kan med fördel ersättas med Blåbärspuré Hallonpuré eller Svart vinbärspuré.

  2. 1.  Blanda vatten och potatismjöl/tapiokastärkelse. Sjud upp. Tillsätt purén. Smaksätt med socker.

  3. 2.  Servera med vispad grädde.

  4. TIPS!
    Vid Gelékonsistens red med ytterligare potatismjöl eller Thick & Easy™.

  5. Lättsmält fruktsoppa som går utmärkt att anpassa till gelékonsistens. Perfekt som dessert! 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    97,26 kcal
  • Energi (kJ)
    406,04 kJ
  • Fett
    0,23 g
  • Fibrer
    1,48 g
  • Järn
    0,02 mg
  • Kalcium
    5,93 mg
  • Kalium
    1,48 mg
  • Kolhydrater
    22,07 g
  • Disackarider
    12,76 g
  • Monosackarider
    0,02 g
  • Sackaros
    12,76 g
  • Magnesium
    1,20 mg
  • Natrium
    2,95 mg
  • Protein
    0,64 g
  • Vatten
    125,69 g
  • Zink
    0,01 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet