Rabarber och jordgubbssoppa med mangocrème

Jordgubbssoppa med mangocrème

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda juice och jordgubbspuré. Hetta upp och red av med potatismjöl/tapiokastärkelse. Smaksätt med socker.

  2. 2.  Blanda mangocrèmen och servera till soppan.

  3. TIPS!
    Dekorera med citronmeliss. 

  4. Bjud på en fruktsoppa till dessert eller mellanmål. Detta recept med smak av både jordgubb och mango är fantastiskt och enkelt att göra till många gäster. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    199,92 kcal
  • Energi (kJ)
    841,08 kJ
  • Fett
    3,04 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,53 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,17 g
  • Mättade fettsyror
    1,42 g
  • Fibrer
    1,74 g
  • Järn
    0,34 mg
  • Kalcium
    20,84 mg
  • Kalium
    120,48 mg
  • Kolesterol
    6,03 mg
  • Kolhydrater
    41,84 g
  • Disackarider
    9,48 g
  • Monosackarider
    6,08 g
  • Sackaros
    9,31 g
  • Magnesium
    10,17 mg
  • Natrium
    38,88 mg
  • Niacin
    0,38 mg
  • Protein
    1,43 g
  • Riboflavin
    0,03 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    79,58 g
  • Vitamin B12
    0,01 µg
  • Vitamin B6
    0,07 mg
  • Vitamin C
    47,70 mg
  • Vitamin D
    0,01 µg
  • Vitamin E
    0,60 mg
  • Zink
    0,21 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet