Ljuvlig mangodessert

Ljuvlig mangodessert

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tårtan
    1.  Lägg tårtanslag i bleck. Blanda juice och mangopuré och dränk in anslaget.

  2. MRS=Mätt Rätt & Slätt.

  3. TIPS!
    Garnera med färska bär och citronmeliss.

    Findus Mangopuré passar utmärkt till mellanmål eller riktigt goda desserter. Lösfrysta bitar vilket underlättar hanteringen och det är enkelt att endast använda så mycket som behövs.

  4. 2.  Tina mangopuré och blanda i socker/el vaniljsocker. Vispa grädde och blanda med crème fraiche och tinad puré samt Thick & Easy™. Bred över anslaget.

  5. Topping
    1.  Tina svart vinbärspuré tillsammans med socker/vaniljsocker och Thick & Easy™. Toppa kakan med detta.

  6. 2.  Stick gärna med en gaffel el dyl så svartvinbärstoppingen går ner i mangokrämen.

  7. 36 portioner är lagom i ett GN 1/1 65 mm.

  8. Grov patékonsistens: Se ovan.

  9. Timbalkonsistens: Se ovan.

  10. Gelékonsistens: Se ovan. Uteslut botten.

  11. Flytande konsistens: Mangosoppa, sid 176 i MRS. Servera med vispad grädde.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    168,70 kcal
  • Energi (kJ)
    705,81 kJ
  • Fett
    10,04 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,47 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,44 g
  • Mättade fettsyror
    6,32 g
  • Fiber
    1,33 g
  • Järn
    0,22 mg
  • Kalcium
    35,44 mg
  • Kalium
    149,59 mg
  • Kolesterol
    35,52 mg
  • Kolhydrat
    17,66 g
  • Disackarider
    9,15 g
  • Monosackarider
    3,40 g
  • Sackaros
    8,46 g
  • Magnesium
    9,42 mg
  • Natrium
    109,07 mg
  • Niacin
    0,29 mg
  • Protein
    1,38 g
  • Riboflavin
    0,07 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    55,35 g
  • Vitamin B12
    0,09 µg
  • Vitamin B6
    0,08 mg
  • Vitamin C
    28,87 mg
  • Vitamin D
    0,04 µg
  • Vitamin E
    1,12 mg
  • Zink
    0,16 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning