Mangoparfait

MANGOPARFAIT

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg och smält gelatinet enligt anvisning på paketet. Vispa äggulor och socker. Vispa grädden. Blanda allt.

  2. 2.  Smaksätt ev med cognac eller likör. Frys i flerportions- eller enportionsformar.

  3. Flytande konsistens: Hallonsoppa, (se recept sid 176). Servera med mangoparfait.

  4. TIPS!
    Servera med fruktsås (se recept sid 177 i MRS eller sök recept på vår hemsida).

    Servera en god Mangoparfait som dessert för alla festliga tillfällen. Full av härliga smaker och är dessutom lätt att anpassa till olika konsistenser.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    7579,03 kcal
  • Energi (kJ)
    31710,11 kJ
  • Fett
    802,44 g
  • Enkelomättade fettsyror
    199,60 g
  • Fleromättade fettsyror
    19 g
  • Mättade fettsyror
    513,25 g
  • Fibrer
    0,32 g
  • Järn
    0,88 mg
  • Kalcium
    1504,09 mg
  • Kalium
    2068,17 mg
  • Kolesterol
    2286 mg
  • Kolhydrater
    74,92 g
  • Disackarider
    62,30 g
  • Sackaros
    8,50 g
  • Magnesium
    144 mg
  • Natrium
    480,09 mg
  • Niacin
    1,08 mg
  • Protein
    43,70 g
  • Riboflavin
    1,81 mg
  • Tiamin
    0,61 mg
  • Vatten
    1088,03 g
  • Vitamin B12
    7,20 µg
  • Vitamin B6
    0,60 mg
  • Vitamin C
    8 mg
  • Vitamin D
    1,80 µg
  • Vitamin E
    20,40 mg
  • Zink
    6,04 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet