Päronpannacotta med hallonsås

PÄRONPANNACOTTA MED HALLONSÅS

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen. Tillsätt gelatinet under omrörning.

  2. 2.  Tillsätt puré, matyoghurt och socker. Smaka av. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.

  3. Hallonsås
    1.  Tina fruktpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.

  4. TIPS!
    Dekorera med färska bär och citronmeliss. 

  5. Päronpannacotta med hallonsås, en ljuvlig dessert som blir succé i alla kök. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    1984,53 kcal
  • Energi (kJ)
    8300,41 kJ
  • Fett
    201,74 g
  • Enkelomättade fettsyror
    49,90 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,80 g
  • Mättade fettsyror
    129,25 g
  • Fibrer
    2,20 g
  • Järn
    0,58 mg
  • Kalcium
    387,09 mg
  • Kalium
    643,17 mg
  • Kolesterol
    571,50 mg
  • Kolhydrater
    35,97 g
  • Disackarider
    21,95 g
  • Sackaros
    8,50 g
  • Magnesium
    44,50 mg
  • Natrium
    120,09 mg
  • Niacin
    0,54 mg
  • Protein
    11,96 g
  • Riboflavin
    0,48 mg
  • Tiamin
    0,16 mg
  • Vatten
    272,03 g
  • Vitamin B12
    1,80 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    8,50 mg
  • Vitamin D
    0,45 µg
  • Vitamin E
    5,10 mg
  • Zink
    1,69 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet