Päronpannacotta med hallonsås

Päronpannacotta med hallonsås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen. Tillsätt gelatinet under omrörning.

  2. 2.  Tillsätt puré, matyoghurt och socker. Smaka av. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.

  3. Hallonsås
    1.  Tina fruktpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.

  4. TIPS!
    Dekorera med färska bär och citronmeliss. 

  5. Pannacotta är alltid ett säkert kort. Prova denna smarriga variant nästa gång! Päronpannacotta med hallonsås, en ljuvlig dessert som blir succé i alla kök. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    665,03 kcal
  • Energi (kJ)
    2782,50 kJ
  • Fett
    61,88 g
  • Enkelomättade fettsyror
    15,37 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,62 g
  • Mättade fettsyror
    39,52 g
  • Fibrer
    3,40 g
  • Järn
    0,64 mg
  • Kalcium
    149,33 mg
  • Kalium
    323,68 mg
  • Kolesterol
    176,25 mg
  • Kolhydrater
    21,65 g
  • Disackarider
    14,36 g
  • Monosackarider
    4,36 g
  • Sackaros
    9,80 g
  • Magnesium
    28,70 mg
  • Natrium
    45 mg
  • Niacin
    0,36 mg
  • Protein
    5,75 g
  • Riboflavin
    0,20 mg
  • Tiamin
    0,07 mg
  • Vatten
    176,82 g
  • Vitamin B12
    0,59 µg
  • Vitamin B6
    0,08 mg
  • Vitamin C
    15,10 mg
  • Vitamin D
    0,15 µg
  • Vitamin E
    2,46 mg
  • Zink
    0,73 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet