INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Gelatinblad1,50 g
- Vispgrädde0,50 kg
- Matyoghurt20 g
- Utgått-strösocker2 tsk
- Florsocker5 g
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen. Tillsätt gelatinet under omrörning.
2. Tillsätt puré, matyoghurt och socker. Smaka av. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.
Hallonsås
1. Tina fruktpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.TIPS!
Dekorera med färska bär och citronmeliss.Päronpannacotta med hallonsås, en ljuvlig dessert som blir succé i alla kök.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)1984,53 kcal
- Energi (kJ)8300,41 kJ
- Fett201,74 g
- Enkelomättade fettsyror49,90 g
- Fleromättade fettsyror4,80 g
- Mättade fettsyror129,25 g
- Fibrer2,20 g
- Järn0,58 mg
- Kalcium387,09 mg
- Kalium643,17 mg
- Kolesterol571,50 mg
- Kolhydrater35,97 g
- Disackarider21,95 g
- Sackaros8,50 g
- Magnesium44,50 mg
- Natrium120,09 mg
- Niacin0,54 mg
- Protein11,96 g
- Riboflavin0,48 mg
- Tiamin0,16 mg
- Vatten272,03 g
- Vitamin B121,80 µg
- Vitamin B60,15 mg
- Vitamin C8,50 mg
- Vitamin D0,45 µg
- Vitamin E5,10 mg
- Zink1,69 mg