Blåbärssoppa med mandelbiskvier

Blåbärssoppa med mandelbiskvier

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Sjud upp blåbärspuré, vatten och socker.

  2. 2. Red av med potatismjöl.

  3. 3. Hacka mandelbiskvierna grovt eller servera dem hela till en varm eller kall soppa.

    Tips!
    Ringla gärna lättvispad grädde över och toppa även
    med rostade kokosflingor. Det blir både vackert och gott!

    Findus Blåbärspuré är enkel att använda till all sorts matlagning, lätt anpassa till önskad konsistens.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    135,31 kcal
  • Energi (kJ)
    566,04 kJ
  • Fett
    2,48 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,43 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,70 g
  • Mättade fettsyror
    0,18 g
  • Fibrer
    2,83 g
  • Järn
    0,66 mg
  • Kalcium
    28,01 mg
  • Kalium
    96,09 mg
  • Kolhydrater
    25,13 g
  • Disackarider
    17,68 g
  • Monosackarider
    4,77 g
  • Sackaros
    17,59 g
  • Magnesium
    21,28 mg
  • Natrium
    10,38 mg
  • Niacin
    0,39 mg
  • Protein
    1,43 g
  • Riboflavin
    0,09 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    222,59 g
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    4 mg
  • Vitamin E
    1,17 mg
  • Zink
    0,30 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet