Biff à la Lindström

BIFF À LA LINDSTRÖM

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Mjölk, rödbets- och kaprisspad
    0,50 dl
  • Gelatinblad
    1,60 g
  • Lökpulver
    1 krm
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar, malda kryddor

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puré, mjölk, rödbets- och kaprisspad. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. Serveras kall i bitar med med tjock, varm sås bredvid, potatismos och grönsaksgelé.

  5. TIPS!
    För variation smaksätt potatismoset med grönsakspuré.

  6. Biff à la lindström i gelékonsistens, perfekt att erbjuda som alternativ till de som äter konsistensanpassad kost. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    97,95 kcal
  • Energi (kJ)
    408,80 kJ
  • Fett
    5,95 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,38 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,04 g
  • Mättade fettsyror
    2,91 g
  • Järn
    0,01 mg
  • Kalcium
    60 mg
  • Kalium
    80,50 mg
  • Kolesterol
    5,15 mg
  • Kolhydrater
    4,35 g
  • Disackarider
    2,39 g
  • Magnesium
    5,50 mg
  • Natrium
    19,50 mg
  • Niacin
    0,04 mg
  • Protein
    6,75 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,03 mg
  • Vatten
    44 g
  • Vitamin B12
    0,29 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    0,30 mg
  • Vitamin D
    0,50 µg
  • Vitamin E
    0,04 mg
  • Zink
    0,22 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet