Burgundisk köttgryta

BURGUNDISK KÖTTGRYTA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puréerna och vätska. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i bitar med tjock, varm sås bredvid, potatismos, grönsaksgelé och syltlöksgelé (se recept sid 140 i MRS eller sök recept på vår hemsida).

  5. Burgundisk köttgryta i gelékonsistens, smakrik och perfekt middag i vardagen. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    69,62 kcal
  • Energi (kJ)
    290,43 kJ
  • Fett
    4,07 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,23 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,02 g
  • Mättade fettsyror
    1,96 g
  • Fibrer
    0,38 g
  • Järn
    0,01 mg
  • Kalcium
    36 mg
  • Kalium
    48,30 mg
  • Kolesterol
    3,09 mg
  • Kolhydrater
    3,62 g
  • Disackarider
    1,44 g
  • Magnesium
    3,30 mg
  • Natrium
    11,70 mg
  • Niacin
    0,02 mg
  • Protein
    4,61 g
  • Riboflavin
    0,05 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    26,40 g
  • Vitamin B12
    0,17 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin C
    0,18 mg
  • Vitamin D
    0,30 µg
  • Vitamin E
    0,02 mg
  • Zink
    0,13 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet