Fiskmousse

FISKMOUSSE

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puréerna och tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning. Låt svalna. Vispa grädden.

  3. 3.  Blanda samtliga ingredienser. Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Variera smaksättningen efter normalkostens recept.

  5. Servera fiskmoussen kall tillsammans med god sås baserad på gräddfil, potatismos och sparrisgelé. 

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    7649,44 kcal
  • Energi (kJ)
    32006,36 kJ
  • Fett
    812,54 g
  • Enkelomättade fettsyror
    202,91 g
  • Fleromättade fettsyror
    19,66 g
  • Mättade fettsyror
    519,56 g
  • Järn
    0,99 mg
  • Kalcium
    1534,70 mg
  • Kalium
    2195 mg
  • Kolesterol
    2314,80 mg
  • Kolhydrater
    62,60 g
  • Disackarider
    54,58 g
  • Monosackarider
    0,02 g
  • Magnesium
    157,40 mg
  • Natrium
    488,40 mg
  • Niacin
    4,17 mg
  • Protein
    51,58 g
  • Riboflavin
    1,87 mg
  • Tiamin
    0,65 mg
  • Vatten
    1105,97 g
  • Vitamin B12
    7,97 µg
  • Vitamin B6
    0,61 mg
  • Vitamin C
    8 mg
  • Vitamin D
    3,13 µg
  • Vitamin E
    20,64 mg
  • Zink
    6,28 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet