Kyckling à la Cecil

KYCKLING À LA CECIL

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Kycklingpuré
    45 g
  • Sopp- och såsbas, berikad
    50 g
  • Gelatinblad
    1 g
  • Ananaspuré
    5 g
  • Buljongpulver
  • Curry

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Geléad mat baserad på Findus Puré går bra att frysa.

  5. Laga kyckling à la cecil i gelékonsistens som en av veckans middagar. Serveras kall i bitar tillsammans med tjock, varm sås, potatismos och grönsaksgelé bredvid.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    105,50 kcal
  • Energi (kJ)
    441,40 kJ
  • Fett
    6,46 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,97 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,44 g
  • Mättade fettsyror
    1,41 g
  • Fibrer
    0,10 g
  • Järn
    1,18 mg
  • Kalcium
    62,25 mg
  • Kalium
    147 mg
  • Kolhydrater
    5,54 g
  • Magnesium
    34,75 mg
  • Niacin
    4,78 mg
  • Protein
    6,43 g
  • Riboflavin
    0,15 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vitamin B12
    0,64 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    12,50 mg
  • Vitamin D
    2,50 µg
  • Vitamin E
    1 mg
  • Zink
    1,02 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet