Porterstek

PORTERSTEK

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Marinad, silad eller porter och svartvinbärssaft
    50 g
  • Gelatinblad
    1,60 g
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar, malda kryddor
  • Sockerkulör

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet. Värm puré och vätska. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  2. 2.  Smaksätt och färgsätt. Låt stelna i kyl.

  3. TIPS!
    Dekorera rätten med persilja.

  4. Porterstek i gelékonsistens som serveras kall i skivor tillsammans med en tjock, varm sås, potatismos och grönsaksgelé bredvid.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    116,50 kcal
  • Energi (kJ)
    487,50 kJ
  • Fett
    4,85 g
  • Mättade fettsyror
    2,05 g
  • Fibrer
    1,25 g
  • Kolhydrater
    10 g
  • Natrium
    1620 mg
  • Protein
    7,55 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet