Viltgryta

VILTGRYTA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm puré och vätska. Tillsätt det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt och färgsätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i bitar med tjock, varm sås bredvid, potatismos, grönsaksgelé och rönnbärsgelé. 

  5. En smakfull viltgryta - perfekt för höstens alla middagar. I detta recept är det lagat i en lättsmält gelékonsistens.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    90,15 kcal
  • Energi (kJ)
    375,88 kJ
  • Fett
    5,87 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,57 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,19 g
  • Mättade fettsyror
    2,52 g
  • Järn
    0,32 mg
  • Kalcium
    31,22 mg
  • Kalium
    43,65 mg
  • Kolesterol
    2,58 mg
  • Kolhydrater
    3,17 g
  • Disackarider
    1,24 g
  • Monosackarider
    0,01 g
  • Sackaros
    0,05 g
  • Magnesium
    3,24 mg
  • Natrium
    55,94 mg
  • Niacin
    0,14 mg
  • Protein
    6,17 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    45,86 g
  • Vitamin B12
    0,14 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin C
    0,15 mg
  • Vitamin D
    0,29 µg
  • Vitamin E
    0,18 mg
  • Zink
    0,16 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet