Gulasch

GULASCH

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Värm från djupfryst, med lock till 70°C centrumtemperatur.

  2. 2.  Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 13-17 min. Dela patéerna i bitar. Häll varm sås över.

  4. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965 eller potatis och grov grönsakspaté eller välkokta grönsaker.

  5. Erbjud gulasch i grov patékonsistens som ett alternativ på veckans meny. Servera gärna gulaschen tillsammans med ristimbal och välkokta grönsaker.

Näringsvärde per portion (400g)

    Alla näringsvärden

    Energifördelning

    Produkter som inkluderas i receptet