Kyckling, kokt eller stekt

Kokt eller stekt kyckling

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Pensla stekt kyckling före servering.

  2. 2.  Strö över grillkrydda samt skiva upp.

  3. TIPS!
    Servera med sås, potatis, grov grönsakspaté eller välkokta grönsaker.

  4. Kyckling i grov patékonsistens - ett utmärkt middagsval. Servera tillsammans med en god sås, potatis och välkokta grönsaker så blir måltiden en riktig fullträff.  

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    80,72 kcal
  • Energi (kJ)
    337,68 kJ
  • Fett
    2,40 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,07 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,23 g
  • Mättade fettsyror
    0,88 g
  • Järn
    0,56 mg
  • Kalcium
    12 mg
  • Kalium
    208 mg
  • Kolesterol
    30,40 mg
  • Magnesium
    15,20 mg
  • Natrium
    720 mg
  • Niacin
    4,24 mg
  • Protein
    14,64 g
  • Riboflavin
    0,18 mg
  • Tiamin
    0,67 mg
  • Vatten
    59,60 g
  • Vitamin B12
    0,64 µg
  • Vitamin B6
    0,36 mg
  • Vitamin D
    0,50 µg
  • Vitamin E
    0,24 mg
  • Zink
    1,44 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet