KYCKLINGGRYTA

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina patéerna och tärna. Värm från djupfryst, med lock till 70°C centrumtemperatur.

  2. 2.  Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 13-17 min. Häll varm sås över.

  4. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965 och grov grönsakspaté eller välkokta grönsaker.

  5. Laga och bjud på en fantastisk kycklinggryta i grov patékonsistens. Servera tillsammans med ristimbal och välkokta grönsaker för en fulländad måltid.   

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    249,20 kcal
  • Energi (kJ)
    1034,80 kJ
  • Fett
    20,40 g
  • Mättade fettsyror
    3,36 g
  • Fibrer
    0,16 g
  • Järn
    0,48 mg
  • Kalcium
    20 mg
  • Kalium
    128 mg
  • Kolhydrater
    3,60 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Niacin
    5,44 mg
  • Protein
    12,80 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,08 mg
  • Vitamin D
    0,40 µg
  • Zink
    0,48 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet