Ost- och rökt skinkmuffins

Ost- och rökt skinkmuffins

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ägg, grädde och ost. Smaka av med salt och peppar. Dela skinkpatén i bitar.

  2. 2.  Placera i engångs/bullformar på ett bleck och lägg  ca 40 gram skinkpaté i varje form, häll på äggstanningen. Tillaga i ugn 160°C i ca 20 min.

  3. Grov patékonsistens: Se ovan

  4. Timbalkonsistens: Byt ut Grov Skinpaté  till Skinktimbal med röksmak . Täck bakelserna och tillaga i förvärmd ugn 100% ånga 100°C

  5. Ersätt sallad med Blandad grönsakstimbal, Findus 29114. Servera med en kall gräddfilssås.

  6. Gelékonsistens: Skinka, rökt, se MRS. Servera med tjock gräddfilsssås och grön sparrisgelé

  7. Flytande konsistens: Skinksoppa med broccoli, Se MRS servera med Créme Fraiche smaksatt med Grön sparrispuré.

  8. MRS=Mätt Rätt & Slätt

  9. TIPS!
    Servera som förrätt eller till lunch/kvällsmat med en god sallad och gräddfilssås.

    Ost- och rökt skinkmuffins är lagad på Findus grova skinkpaté, som med lätt rökig smak ger en spännande måltid.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    465,11 kcal
  • Energi (kJ)
    1946,25 kJ
  • Fett
    33,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,43 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,34 g
  • Mättade fettsyror
    16,41 g
  • Järn
    2,64 mg
  • Kalcium
    389,37 mg
  • Kalium
    419,32 mg
  • Kolesterol
    492,63 mg
  • Kolhydrater
    1,63 g
  • Disackarider
    0,53 g
  • Monosackarider
    0,48 g
  • Magnesium
    43,03 mg
  • Natrium
    1067,27 mg
  • Niacin
    4,26 mg
  • Protein
    40,60 g
  • Riboflavin
    0,86 mg
  • Tiamin
    0,78 mg
  • Vatten
    177,83 g
  • Vitamin B12
    3,08 µg
  • Vitamin B6
    0,50 mg
  • Vitamin C
    0,08 mg
  • Vitamin D
    2,31 µg
  • Vitamin E
    7,39 mg
  • Zink
    4,39 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet