
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Mjölk 3% fett0,50 msk
- Ägg1 st
- Rödbetsspad7,50 g
- Buljongpulver
- Kaprisspad7,50 g
- Lökpulver0,50 tsk
- Salt, peppar
- Pensling: sockerkulör
TILLAGNING
1. Tina purén och blanda med övriga ingredienser. Smaksätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min. Pensla före servering.
TIPS! Pensla Oxtimbal, Findus 29115 med rödbetsspad och kaprisspad.
Biff á la lindström i timbalkonsistens, serveras med fördel som biffar tillsammans med sås, pressad potatis och grönsakstimbal. Ett utmärkt middagsval!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)185,73 kcal
- Energi (kJ)775,73 kJ
- Fett11,71 g
- Enkelomättade fettsyror0,06 g
- Fleromättade fettsyror0,01 g
- Mättade fettsyror2,48 g
- Fiber0,22 g
- Järn1,14 mg
- Kalcium39 mg
- Kalium12,08 mg
- Kolesterol0,77 mg
- Kolhydrat6,14 g
- Disackarider0,36 g
- Magnesium0,82 mg
- Natrium2,93 mg
- Niacin0,01 mg
- Protein13,97 g
- Riboflavin0,01 mg
- Vatten6,60 g
- Vitamin B120,04 µg
- Vitamin C0,05 mg
- Vitamin D0,08 µg
- Vitamin E0,01 mg
- Zink0,03 mg