
BIFF STROGANOFF, BURGUNDISK KÖTTGRYTA, DILLKÖTT, GULASCH, KALOPS, PEPPARROTSKÖTT, VILTGRYTA
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Sås från köttgryta, silad150 g
TILLAGNING
1. Värm från djupfryst, med lock, till 70°C centrumtemperatur.
2. Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 7-10 min.
4. Häll varm sås över grytbitarna.
TIPS!
Servera med Ristimbal, Findus 61965 eller potatismos och grönsakstimbal.En passande middag att bjuda på under kyligare dagar. En värmande gryta i timbalkonsistens är då ett perfekt alternativ.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)1514 kcal
- Energi (kJ)6238 kJ
- Fett161,20 g
- Enkelomättade fettsyror6 g
- Fleromättade fettsyror1,76 g
- Mättade fettsyror27,20 g
- Fiber0,16 g
- Järn0,80 mg
- Kalcium16 mg
- Kalium144 mg
- Kolhydrat5,60 g
- Magnesium8 mg
- Niacin3,44 mg
- Protein10,40 g
- Riboflavin0,21 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vitamin B120,56 µg
- Vitamin D0,48 µg
- Zink1,44 mg