Burgare i bröd

BURGARE I BRÖD

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Burgare
    1.  Tina purén och blanda med potatismos, ägg och Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Smält matfett och tillsätt ströbröd i stekpannan. Klicka i smeten och stek på svag värme tills de fått fin färg.

  3. Bröd
    1. Blanda vatten, Thick & Easy™ och matfett.

  4. 2. Hetta upp.

  5. 3. Lägg ner brödet i kastrullen och låt dra. Tag upp och låt rinna av.

  6. Montering
    1. Placera burgaren mellan bröden. Servera med salladsblad (tunnt skuren böntimbal), ketchup, lökpulver, grillkrydda och slät hamburgerdressing.

  7. TIPS!
    Oxtimbal, Findus 29115, krydda med lökpulver och grillkrydda.

  8. Burgare i timbalkonsitens är ett perfekt alternativ till den klassiska burgaren. Tillsammans med slät hambugaredressing och goda tillbehör blir det till en komplett måltid.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    632 kcal
  • Energi (kJ)
    2643,68 kJ
  • Fett
    37,40 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,99 g
  • Mättade fettsyror
    18,17 g
  • Fiber
    2,33 g
  • Järn
    1,38 mg
  • Kalcium
    60,80 mg
  • Kalium
    151 mg
  • Kolesterol
    73,48 mg
  • Kolhydrat
    52,88 g
  • Disackarider
    0,86 g
  • Monosackarider
    0,30 g
  • Sackaros
    0,12 g
  • Magnesium
    12,40 mg
  • Natrium
    318,40 mg
  • Niacin
    0,66 mg
  • Protein
    20,16 g
  • Riboflavin
    0,02 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    251,85 g
  • Vitamin B12
    0,06 µg
  • Vitamin B6
    0,13 mg
  • Vitamin C
    3,60 mg
  • Vitamin D
    0,21 µg
  • Vitamin E
    0,69 mg
  • Zink
    0,18 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet