Grönsakspuré, varm

GRÖNSAKSPURÉ, varm

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Variera receptet med olika grönsakspuréer
  • Blomkålspuré
    70 g
  • Salt, peppar
  • Buljongpulver
  • Matfett

TILLAGNING

  1. 1.  Värm purén.

  2. 2.  Tillsätt matfett. Smaksätt.

  3. TIPS!
    Variera puré efter tycke och smak.

  4. En god grönsakspuré är ett perfekt tillbehör.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    15,40 kcal
  • Energi (kJ)
    63,70 kJ
  • Fett
    0,21 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,07 g
  • Mättade fettsyror
    0,07 g
  • Fiber
    1,19 g
  • Järn
    0,35 mg
  • Kalcium
    14 mg
  • Kalium
    140 mg
  • Kolhydrat
    1,47 g
  • Magnesium
    7 mg
  • Niacin
    0,42 mg
  • Protein
    1,26 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,03 mg
  • Vitamin C
    16,80 mg
  • Zink
    0,21 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet