Schnitzel

SCHNITZEL

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina purén och blanda med övriga ingredienser. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Smält matfett och häll ströbröd direkt i stekpannan.

  3. 3.  Klicka i smeten och stek på svag värme tills de fått fin färg.

  4. TIPS!
    Servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och citronklyfta.

  5. Erbjud schnitzel i timbalkonsistens till middag. Med goda tillbehör med mycket fin smak blir måltiden en succé.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    163,74 kcal
  • Energi (kJ)
    684,98 kJ
  • Fett
    7,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,90 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,57 g
  • Mättade fettsyror
    1,98 g
  • Fiber
    0,77 g
  • Järn
    1,01 mg
  • Kalcium
    37,80 mg
  • Kalium
    225 mg
  • Kolesterol
    1,80 mg
  • Kolhydrat
    12,85 g
  • Disackarider
    0,72 g
  • Monosackarider
    0,30 g
  • Sackaros
    0,12 g
  • Magnesium
    15,80 mg
  • Natrium
    180 mg
  • Niacin
    2,46 mg
  • Protein
    10,11 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,22 mg
  • Vatten
    47,40 g
  • Vitamin B12
    0,21 µg
  • Vitamin B6
    0,13 mg
  • Vitamin C
    3,60 mg
  • Vitamin D
    0,22 µg
  • Vitamin E
    0,10 mg
  • Zink
    1,13 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet