stekt torsk

STEKT TORSK

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och blanda med potatismos, ägg och Thick & Easy™. Smaksätt.

  2. 2.  Smält matfett och häll ströbröd direkt i stekpannan. Klicka i smeten och stek på svag värme tills de fått fin färg.

  3. 3.  Servera med sås, potatismos och grönsakstimbal.

  4. TIPS!
    Pensla Torstimbal, Findus 29119 med flytande matfett eller brynt smör och strö siktat ströbröd över. Värm väl täckt i ugn.

  5. Ett riktigt gott recept på stekt torsk i tilbalkonsistens. Tillsammans med en smakfull sås, potatismos och grönsakstimbal blir det en middagssuccé.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    145,33 kcal
  • Energi (kJ)
    608,10 kJ
  • Fett
    5,40 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,65 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,28 g
  • Mättade fettsyror
    0,38 g
  • Fiber
    0,96 g
  • Järn
    0,83 mg
  • Kalcium
    44,44 mg
  • Kalium
    305,50 mg
  • Kolesterol
    1,09 mg
  • Kolhydrat
    11,91 g
  • Disackarider
    0,89 g
  • Monosackarider
    0,13 g
  • Sackaros
    0,10 g
  • Magnesium
    20,13 mg
  • Natrium
    190,46 mg
  • Niacin
    2,77 mg
  • Protein
    11,67 g
  • Riboflavin
    0,05 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    47,05 g
  • Vitamin B12
    0,09 µg
  • Vitamin B6
    0,09 mg
  • Vitamin C
    7,51 mg
  • Vitamin D
    0,57 µg
  • Vitamin E
    0,31 mg
  • Zink
    0,31 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet