Pastasås

PASTASÅS

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Blanda puré och crème fraiche. Koka upp.

  2. 2. Tillsätt osten, som får smälta ner. Smaksätt.

  3. TIPS!
    Dekorera såsen med persilja.

  4. Pastasås med mycket smak som passar utmärkt att servera till mycket annat än bara pasta.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    204,10 kcal
  • Energi (kJ)
    855 kJ
  • Fett
    17,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,29 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,58 g
  • Mättade fettsyror
    11,23 g
  • Fibrer
    1,92 g
  • Järn
    0,52 mg
  • Kalcium
    55,50 mg
  • Kalium
    215 mg
  • Kolesterol
    48 mg
  • Kolhydrater
    8,19 g
  • Disackarider
    1,30 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Magnesium
    12 mg
  • Natrium
    14 mg
  • Niacin
    0,82 mg
  • Protein
    2,44 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    29,95 g
  • Vitamin B12
    0,09 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin C
    4,80 mg
  • Vitamin D
    0,12 µg
  • Vitamin E
    0,40 mg
  • Zink
    0,41 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet