
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Crème fraiche0,50 dl
- Ostkräm12 g
- Lökpulver
- Salt, svartpeppar
TILLAGNING
1. Blanda puré och crème fraiche. Koka upp.
2. Tillsätt osten, som får smälta ner. Smaksätt.
TIPS!
Dekorera såsen med persilja.Pastasås med mycket smak som passar utmärkt att servera till mycket annat än bara pasta.
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)204,10 kcal
- Energi (kJ)855 kJ
- Fett17,80 g
- Enkelomättade fettsyror4,29 g
- Fleromättade fettsyror0,58 g
- Mättade fettsyror11,23 g
- Fiber1,92 g
- Järn0,52 mg
- Kalcium55,50 mg
- Kalium215 mg
- Kolesterol48 mg
- Kolhydrat8,19 g
- Disackarider1,30 g
- Monosackarider0,03 g
- Magnesium12 mg
- Natrium14 mg
- Niacin0,82 mg
- Protein2,44 g
- Riboflavin0,08 mg
- Tiamin0,06 mg
- Vatten29,95 g
- Vitamin B120,09 µg
- Vitamin B60,01 mg
- Vitamin C4,80 mg
- Vitamin D0,12 µg
- Vitamin E0,40 mg
- Zink0,41 mg