PEPPARROTSHOLLANDAISE

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Hollandaisesås (färdig sås)
    90 g
  • Gräddfil
    4,50 msk
  • Pepparrotsvisp
    9 g
  • Salt, peppar

TILLAGNING

  1. 1.  Hollandaisesås blandas med gräddfil.

  2. 2.  Rör i pepparrotsvisp. Smaksätt.

  3. TIPS!
    För en näringstätare sås, berika gärna med Berikning Majsvälling, Findus 33967.

  4. Laga och njut av en fantastiskt god hollandaisesås med smak av pepparrot. Utmärkt att servera till det mesta.

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    567,68 kcal
  • Energi (kJ)
    2373,80 kJ
  • Fett
    59,57 g
  • Enkelomättade fettsyror
    17,33 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,66 g
  • Mättade fettsyror
    32,52 g
  • Järn
    0,52 mg
  • Kalcium
    94,09 mg
  • Kalium
    120,52 mg
  • Kolesterol
    248,88 mg
  • Kolhydrater
    5,07 g
  • Disackarider
    2,57 g
  • Monosackarider
    0,12 g
  • Sackaros
    0,03 g
  • Magnesium
    10,12 mg
  • Natrium
    444,95 mg
  • Niacin
    0,04 mg
  • Protein
    5 g
  • Riboflavin
    0,16 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    89,14 g
  • Vitamin B12
    0,65 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    1,84 mg
  • Vitamin D
    6,45 µg
  • Vitamin E
    6,70 mg
  • Zink
    0,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet