Cheesecake med fruktmousse

Cheesecake med fruktmousse

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina tårtan enligt anvisning på förpackningen.

    2.  Tina purén och blanda med ovispad grädde. Blanda i socker. Tillsätt Thick & Easy™. Smaka av.

  2. 3.  Låt stå i 10 minuter för fastare konsistens. Dekorera tårtan. Servera det som blir över, bredvid, i en skål eller direkt på tallriken.

    Grov patékonsistens: Se ovan.

    Timbalkonsistens: Riv brödtimbal på ett rivjärn och pressa ut som botten eller uteslut/ skär bort botten på cheesecake eller se gelékonsistens.

    Gelékonsistens: Panna cotta, sid 184. smaksätt med vanilj och citronsaft. Dekorera med fruktmousse.

    Flytande konsístens: Hallonsoppa, sid 176 i MRS. Servera med fruktmousse.

    MRS = Mätt Rätt & Slätt

Näringsvärde per portion (400g)

  • Energi (kcal)
    358,59 kcal
  • Energi (kJ)
    1500,45 kJ
  • Fett
    26,29 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,11 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,59 g
  • Mättade fettsyror
    15,68 g
  • Fiber
    1,10 g
  • Järn
    0,61 mg
  • Kalcium
    84,45 mg
  • Kalium
    145,01 mg
  • Kolesterol
    104,24 mg
  • Kolhydrat
    24,54 g
  • Disackarider
    16,64 g
  • Monosackarider
    0,68 g
  • Sackaros
    14,50 g
  • Magnesium
    14,90 mg
  • Natrium
    244,36 mg
  • Niacin
    0,34 mg
  • Protein
    5,97 g
  • Riboflavin
    0,17 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    75,40 g
  • Vitamin B12
    0,34 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    6,50 mg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Vitamin E
    2,06 mg
  • Zink
    0,68 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet