INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Utgått-strösocker1 msk
TILLAGNING
Fruktpuréer såsom Aprikospuré, Exotisk fruktpuré och Mangopuré kan användas.
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda i Thick & Easy™. Smaksätt med socker.
2. Grädda i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Kombiugn med ånga 125°C, ca 1 tim. Lämplig innertemperatur är 80° C.
3. Servera med fruktsås och vispad grädde.
TIPS!
Dekorera med citronmeliss.Fruktomelett gjord på ananaspuré med vispad grädde och fruktsås. Servera och njut av en god dessert!
Näringsvärde per portion (400g)
- Energi (kcal)187,18 kcal
- Energi (kJ)781,64 kJ
- Fett7,03 g
- Mättade fettsyror2,24 g
- Fiber0,55 g
- Kalcium0,13 mg
- Kalium0,26 mg
- Kolhydrat23,74 g
- Disackarider12,75 g
- Sackaros12,75 g
- Natrium0,13 mg
- Protein6,70 g
- Vatten0,05 g